Chinese jaarhoroscoop 2021 voor de Haan

Ontdek in de Chinese jaarhoroscoop 2021 Haan wat je in het jaar van de Metaal-Os kunt verwachten op het gebied van liefde, geld, werk en gezondheid.

Chinese jaarhoroscoop 2021 Haan
Chinese jaarhoroscoop 2021 Haan

De Haan in 2021

Hanen zullen dit jaar ondanks de omstandigheden een prima jaar hebben. De Os-energie van 2021 versterkt bepaalde eigenschappen en verlangens van de Haan, zoals je voorliefde voor voorspelbaarheid en orde.

Met alle maatregelen en lockdowns vind je het natuurlijk wel jammer dat je er niet veel op uit kunt gaan om met je vieren te pronken, maar toch kun je een bepaalde innerlijke rust vinden in de omstandigheden. Het wordt dus geen spannend jaar voor je, maar meer een jaar om tot rust te komen en een stabiele basis te bouwen voor volgend jaar.

Liefde

Als Haan heb je een sterke mening en ben je dol op eindeloze discussies. Probeer ondanks je overtuigingen dit jaar ook extra goed de zienswijzen van een ander te begrijpen. Zelfs al ben je het er niet mee eens, probeer toch de onderliggende emoties en motivaties te begrijpen en je eigen meningen tactvol te brengen. Ondanks je goede bedoelingen, kun je vaak nogal arrogant overkomen en dat doet je relaties natuurlijk geen goed.

Zolang je tactvol en respectvol blijft, zal je eerlijkheid en overtuiging juist enorm worden gewaardeerd in het Os-jaar van 2021, ook door je partner.

En voor alleenstaande Hanen is eerlijkheid ook een belangrijk thema in mogelijk een nieuwe relaties die op je pad komen. Dus vooral niet liegen over overdrijven in je Tinder-profiel! Met je oprechte intenties en energie ben je veel aantrekkelijker!

Werk

Onder de invloed van de Os-energie worden alle tekens van de Chinese dierenriem extra uitgedaagd om hard te werken en door te zetten. Gelukkig een beetje op het werk van aanpakken en bij heel flexibel, dus je kunt je hier makkelijk aan aanpassen. Een Os-jaar is geen jaar voor grote veranderingen of een carrièreswitch, maar voor hard werken en doorzetten. Dat kun je zeker en volgend jaar ga je daar absoluut de vruchten van plukken.

Gezondheid

Hanen waarderen hun lichaam en houden het graag in topvorm. Je vindt het met alle beperkingen dit jaar waarschijnlijk jammer dat je niet kunt sporten zoals je gewend bent, maar je bent gemotiveerd om nieuwe dingen te proberen. Dit houdt je ook dit jaar gezond. Zorg bovendien voor voldoende rust, dan zit je op de goede weg om je stress zoveel mogelijk te beperken. Stress heeft bij jou de neiging om door te slaan op je toch al gevoelige darmen, dus wees hierop alert.

Lees nog een Chinese jaarhoroscoop 2021 of lees meer over de eigenschappen en het karakter van de Chinese horoscoop Haan.