Chinese jaarhoroscoop 2021 voor de Geit

Ontdek in de Chinese jaarhoroscoop 2021 Geit wat je in het jaar van de Metaal-Os kunt verwachten op het gebied van liefde, geld, werk en gezondheid.

Chinese jaarhoroscoop 2021 Geit of Schaap
Chinese jaarhoroscoop 2021 Geit of Schaap

De Geit in 2021

Dit wordt een pittig jaar! De Os is namelijk jouw tegenpool volgens de Chinese astrologie, dus de Os-energie zal je regelmatig dwarsbomen een jouw eigen negatieve eigenschappen versterken.

Nieuwe projecten komen sowieso moeilijk van de grond in een Os-jaar. Dat geldt voor alle dieren van de Chinese zodiak, maar voor Geiten wordt het extra zwaar. Stel je hier op in. Verzetten heeft weinig nut, dus je kunt je beter aanpassen en erop voorbereid zijn.

Focus zoveel mogelijk op wat je wél kunt doen. Werk mee met de energie van de Os en gebruik het in je voordeel, zelfs als het zwaar voelt. Structuur, overzicht en focus zullen je helpen dit jaar te doorstaan.

Liefde

Dit jaar zal er weinig spannends gebeuren op liefdesgebied. Maar je vindt het eigenlijk wel prima zo. Vooral Geiten die al een relatie of gezin hebben, vinden het wel prima om lekker veel thuis te zijn. Je bent sowieso heel erg gericht op je gezin en geneigd jezelf weg te cijferen, dus zorg er ook tijdens lockdowns en restricties voor dat je voldoende tijd voor jezelf uittrekt.

Geiten zijn niet graag alleen, dus alleenstaande Geiten zullen het dit jaar wat moeilijker hebben. De kans op een nieuwe relatie is in een Os-jaar klein. Je bent nogal een flirt, en dat mis je gewoon. Gebruik je liefde en toewijding voor mensen die het moeilijk hebben dit jaar, dan help je elkaar maar ook jezelf.

Werk en geld

Je bent erg creatief en uit dat graag op je werk met creatieve oplossingen en nieuwe projecten. Maar de Os-energie zal daar dit jaar een stokje voor steken. Je kunt hierdoor gefrustreerd en gestrest raken, omdat je wordt gedwongen je aan te passen aan de werklust en het tempo van de Os. Zelfzorg en voldoening buiten je werk zijn daarom extra belangrijk in 2021.

Ook op financieel gebied is het meer een jaar om het zuinig en rustig aan te doen. Vermijd risicovolle beleggingen en spelen het zo veilig mogelijk. 2022 wordt een veel beter jaar voor jou!

Gezondheid

Door de dwarsbomende energie van de Os kun je dit jaar veel stress ervaren, en dit kan zich bij jou uit te als problemen met de spijsvertering. Zorg voor veel rust en actieve ontspanning thuis. Acceptatie dat het gewoon een minder jaar wordt zal je bevrijd gevoel en innerlijke rust geven.

Lees nog een Chinese jaarhoroscoop 2021 of lees meer over de eigenschappen en het karakter van de Chinese horoscoop Geit.