Chinese jaarhoroscoop 2021 voor de Draak

Chinese jaarhoroscoop 2021 Draak
Chinese jaarhoroscoop 2021 Draak

De Draak in 2021

Vorig jaar was het ondanks de omstandigheden toch best een gunstig jaar voor je. Soms ging het even mis, maar alles leek toch weer op zijn pootjes te landen. Maar in 2021 wordt het hard aanpoten voor Draken!

Gelukkig ben je als Draak heel flexibel en zelfredzaam, dus die eigenschappen gaan je in 2021 goed van pas komen.

Je droomt altijd groots en bent gewend om veel geluk te hebben in het leven, maar onder de energie van de Os zul je echt hard moeten werken. Blijf gefocust en gegrond, loop niet te hard van stapel, dan wordt ook 2021 alsnog een prima jaar waarin je bergen kunt verzetten.

Liefde voor de Draak in 2021

Onder invloed van de energie van de Os blijft het in 2021 stabiel wat liefde betreft. Er staan weinig onverwachte verrassingen te wachten. Voor alleenstaande Draken betekent dit helaas dat de kans klein is dat er een nieuwe liefde op je pad komt.

Het is een jaar om aan jezelf en je mindere eigenschappen te werken, zodat je volgend jaar sterker in je toekomstige relatie kunt staan en een relatie met een hogere trilling kunt aantrekken.

Je bent als Draak behoorlijk veeleisend en een tikkeltje egocentrisch en dit jaar komen er volop kansen op je pad om hieraan te werken. Wees eerlijk naar jezelf en aanvaard dat zowel jij als je (toekomstige) partner niet perfect zijn, en dat ook niet hoeven te zijn.

De werkelijkheid voldoet nu eenmaal niet altijd aan jouw hoge eisen. Je kunt hierdoor makkelijk pessimistisch en gedesillusioneerd raken in relaties. Probeer daarom eens wat meer open te staan voor de adviezen en zienswijzen van anderen.

Werk en geld volgens je jaarhoroscoop

Als Draak droom je groots en veel, maar 2021 is door de energie van de Os geen geschikt jaar voor om al je dromen en nieuwe ideeën in praktijk te kunnen brengen. Hierdoor kun je behoorlijk gefrustreerd raken, want het voelt steeds alsof je geblokkeerd wordt en niet vooruit komt. Dat is in zekere zin ook zo, want de Os-energie is nu eenmaal log en onwrikbaar.

Acceptatie is daarom heel belangrijk. Gebruik je frustratie om je talenten en kennis te verbeteren. Het is namelijk wel een goed jaar om aan een solide basis voor de toekomst te bouwen.

Ook qua financiën zal het geen topjaar voor je worden. Je houdt van uitbundig leven, maar probeer het in 2021 simpel te houden en ook wat geld opzij te zetten. Vermijd riskante beleggingen, want daar is het geen gunstig jaar voor.

Gezondheid voor de Draak in 2021

Omdat je op veel vlakken niet gedaan kunt krijgen wat je graag zou willen, kun je makkelijk gestrest raken. Je voelt je dan prikkelbaar en rusteloos. Probeer een gezonde uitlaatklep hiervoor te vinden. Voel je je erg rusteloos, probeer je dan actief te ontspannen, met bijvoorbeeld yoga of lekker dansen op je lievelingsnummer.

Lees nog een Chinese jaarhoroscoop 2021 of lees meer over de eigenschappen en het karakter van de Chinese horoscoop Draak.