Chinese jaarhoroscoop 2021 voor de Aap

Ontdek in de Chinese jaarhoroscoop 2021 Aap wat je in dit jaar van de Metaal-Os kunt verwachten op het gebied van liefde, geld, werk en gezondheid.

Chinese jaarhoroscoop 2021 Aap
Chinese jaarhoroscoop 2021 Aap

De Aap in 2021

Een Aap wil liever spelen dan werken, maar in een Os-jaar zal het toch aanpoten worden.

De Aap is wel heel creatief en zal er alles aan doen om toch zijn eigen ding te kunnen doen. Apen kunnen ook heel goed andere voor een karretje sparen om hen het zware werk te laten opknappen.

Maar toch is het ook voor jou belangrijk om je aan te passen aan de energie van de Os in 2021. Wat meer rust en regelmaat zullen je rondspringen de geest bovendien wat meer tot rust brengen, dus het voelt misschien zwaar, maar er komt ook veel goeds uit.

Liefde

Voor de meeste dieren wordt een rustig jaar, maar de Aap weet altijd wel leven in de brouwerij te brengen. Alleenstaande Apen weten hun weg zelfs binnen de lockdowns te vinden en kunnen vooral online een leuke nieuwe liefde ontmoeten.

Voor Apen die al een relatie hebben zal er weinig veranderen. Het blijft gewoon stabiel, met veel nadruk op de thuis- en gezinsleven.

Het is misschien niet zo afwisselend en avontuurlijk als je zou willen, maar je weet er toch zelf een feestje van te bouwen.

Werk en geld

Op je werk wordt wel van je verwacht dat je hard werkt. Je bent niet lui, maar wel een tikkeltje gemakzuchtig. Toch doe je er goed aan om je over te geven en mee te werken met de energie van de Os. Het is dan ook geen goed jaar om in de clinch te liggen met je managers, dus probeer je neiging tot bijdehante opmerkingen en grapjes in bedwang te houden.

Ook qua geld kun je het beter rustig aan doen. Laat je online aankopen liever een dagje in je karretje wachten. Vraag jezelf de volgende dag af of hij het wel echt nodig had of alleen uit verveling en de kick aan het shoppen was, om toch nog wat spanning en sensatie te voelen in saaie tijden.

Gezondheid

Omdat je je in dit rustige jaar een beetje verveeld, heb je de neiging vermaak te zoeken in lekker eten en stimulerende middelen. Wees je hiervan bewust. Geniet maar doe het gematigd aan en zorg ervoor dat je de grenzen en behoeftes van je lichaam blijft respecteren.

Lees nog een Chinese jaarhoroscoop 2021 of lees meer over de eigenschappen en het karakter van de Chinese horoscoop Aap.